Rólunk írták

Az év végéhez közeledve számot vetettünk 2013 eseményeivel. Sok szép emlék mellett vendégeink is számos új élménnyel gazdagodtak, így most - a teljesség igénye nélkül - hadd szemezgessünk vendégkönyvünk idei bejegyzéseiből!

"Köszönjük, hogy itt pihenhettünk pár napot, nagyon jól éreztük magunkat! A ház maximálisan fel van szerelve, ami a kényelmet tökéletesen biztosítja. A kisfiunk nagyon örült a sok-sok játéknak, és mi is élvezettel használtuk esténként a diavetítőt. Sok-sok vendéget kívánunk, akik tényleg pihenni akarnak!"

"Kedves háziak! Köszönet a felhőtlen pihenésért, a hatalmas kertért, a hőségben is hűs házért, a kényelemért, a társasjátékokért és a "gyerekparadicsomért"!"

"Most is, mint négy éve, remek napokat töltöttünk itt, ebben a levendula illatú házban."

"Hálásan köszönjük a szállást! Rendkívül kényelmes, baba- és családbarát, mindennel felszerelt házikó ez, bátran ajánljuk kisgyermekes családoknak."

"Nagyon köszönjük, hogy tíz napig otthonunknak érezhettük a házat. Barátságosan és praktikusan van berendezve. A környék csodálatos, jó lett volna még pár napot itt tölteni."

Köszönjük a visszajelzéseket!

Copyright © 2012 Nagy Ágnes és Mátyás Imre